HABERLER VE ETKİNLİKLER
“YELKENLİM” TEKSTİL TASARIMI ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR

SATPARK tarafından düzenlenen “Tekstil Tasarım Çalıştayı” 24 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 8 gün sürecek. SATPARK Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman’ın başkanlığında yürütülecek çalıştaya Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Özlem Erzurumlu Jorayev başkanlık edecektir. Çalıştaya tekstil tasarımı alanında eğitimlerine devam eden Damla Çarkcı, Deniz Öner, Ecem Özen, Enes Çalışkan ve Nadire Özgen katılacaktır. Çalıştayda ülkemizdeki gemicilik sektöründe yeni ve modern oluşumların başlaması için özgün tekstil tasarımları gerçekleştirilecektir. Çalıştay sonunda elde edilecek tasarımlar gemicilik sektörüne ilham vermesi için websitesinde sergilenecek ve katılımcılara sertifikaları verilecektir.