HABERLER VE ETKİNLİKLER
TASARIM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

Sayın Arzu Sabancı’nın başkanlığını yürüttüğü EPOS 7 derneği ile YTÜ SATPARK arasında ortaklaşa düzenlenen “Tasarım Çalıştayı” tamamlandı. SATPARK Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman’ın başkanlığında yürütülen çalıştaya 6 üniversiteden tasarımcı 8 öğretim elemanı ve 7 üniversitenin tasarım bölümünde eğitimine devam eden 34 öğrenci katıldı. 8 grup halinde yürütülen çalıştayda her gruba birer öğretim elemanı başkanlık yaptı. Çalıştayda EPOS7 derneğinin kurumsal kimliği yeniden tasarlanırken ayrıca derneğin satışa sunabileceği küçük ve orta boy bez çanta, sweatshirt, telefon kabı, tshirt, kahve fincanı, kupa, hediye kutusu, top kar küresi, bardak altlığı için tasarımlar yapıldı ve dernek başkanı Sayın Arzu SABANCI’ya teslim edildi. Öncelikle EPOS7 online mağazasında satışa sunulmak üzere tamamlanan tasarımların şimdi basım sürecine geçildi. Özgün tasarımların basımı tamamlandıktan sonra tanıtım toplantısı ile basınla paylaşılacak ve EPOS Dernek Başkanı Arzu SABANCI ile SATPARK Müdürü Prof. İlhan ÖZKEÇECİ tarafından katılımcılara sertifikaları verilecektir. Çalıştaya katılan tüm öğrencilere ve öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.